In Nieuws

Het duurt nog even, maar de kerstdagen zitten er aan te komen. In deze periode zijn we allemaal druk bezig met het kopen van cadeaus en lekkere dingen. Wij hebben het thuis vaak goed en kunnen veel kopen voor onszelf. Maar niet iedereen heeft het net zo goed als wij! JongNL wil deze dagen ook denken aan de Limburgers die het wat minder goed hebben.

Dit jaar helpen we weer mee met de Voedselbankactie van tv-zender L1 (die loopt van 6 t/m 15 december). Wat zou het mooi zijn als we vanuit JongNL Gennep veel goed gevulde kratten naar de studio van L1 kunnen brengen!
Hoe gaat Jong NL Gennep helpen?
Kinderen hebben tijdens de groepsavond dozen versierd. Thuis vullen ze deze samen met hun ouders, vriendjes en familie met houdbare levensmiddelen. In de actieperiode leveren de kinderen de dozen in tijdens de groepsavond. Op die manier hopen we meer dan 100 gevulde dozen te verzamelen.

Hoe kunt u helpen?

  • Op doordeweekse avonden van 18.30-19.30u is de Blokhut (Pr. Irenestraat 23) open als inzamelpunt.
  • Op zaterdag 10 december voeren we van 09.00-14.00u actie bij de Jan Linders.

Alle producten, mits houdbaar en niet gekoeld/bevroren, zijn welkom. U kunt ook een financiële bijdrage schenken. Hopelijk maken we er met z’n allen een mooie en gulle kerst van. Alvast bedankt voor uw hulp!

image1